Heemkundige Kring

Ten Mandere Izegem

Ten Mandere - digitaal

startpagina
bestuur
nieuws
activiteiten
lidgeld
tijdschrift
geschiedenis
archief
bibliotheek
te koop
Izegemse bibliografie
Izegemse soldaten uit W.O. I

links
nieuwsbrieven

 

ten mandere blogt

 

Verschijnt binnenkort

GESCHIEDENIS VAN KACHTEM

 

 

 

Tegen de eindejaarsdagen mag u het boek ‘Geschiedenis van Kachtem’ verwachten.
Misschien heeft u al ‘Geschiedenis van Izegem’ (1985) en ‘Geschiedenis van Emelgem’ (2018), dan zult u vast en zeker ook de geschiedenis van de deelgemeente Kachtem in uw bezit willen.
Jean-Marie Lermyte en Kachtemnaar Jacques Viaene schreven samen dit lijvig werk (meer dan 400 blz.) waarin de politiek, economie, cultuur, ontspanning, religie, dagelijks leven, enz… van 1116 tot 2019 aan bod komen.

De voorverkoop loopt tot 30 november en bedraagt € 29. Daarna betaal je € 32. Wie dit boek over de post wenst te krijgen, betaalt nog de verzendingskosten erbij.

U vindt hier een link om in te schrijven. We verwachten uw betaling vóór 30 november. Na het betalen ervan, krijgt u een betalingsbewijs waarop u de zaterdagen terug vindt om het boek af te halen in het Izegemse stadhuis.

De Geschiedenis van Izegem was onmiddellijk uitverkocht, de Geschiedenis van Emelgem een tweetal weken na de verschijningsdatum, dus…… ook de Geschiedenis van Kachtem zou wel eens vlugger uitverkocht kunnen zijn, dan u denkt….